Στην Αθήνα ο Στραματσιόνι για τον Παναθηναϊκό

Λίγο πριν τη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έφτασε στην Αθήνα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσιόνι. Τον 39χρονο πρώην τεχνικό των Ίντερ και Ουντινέζε υποδέχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Βόκολος κι αμέσως οι δύο άνδρες αποχώρησαν από το αεροδρόμιο χωρίς να κάνουν δηλώσεις με προορισμό το ξενοδοχείο που είχε κλείσει η ΠΑΕ για να περάσει το υπόλοιπο της νύχτας ο Στραματσιόνι.

Εντός της ημέρας ο Ιταλός θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις τελικές συζητήσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2017.

Οι ετήσιες απολαβές του (με τους συνεργάτες που θα φέρει) θα φτάνουν τις 750.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους κατάκτησης τίτλων. Βάσει του προγράμματος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση την ερχόμενη Τετάρτη, μιας και αύριο και την Τρίτη οι «πράσινοι» έχουν ρεπό. Το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».