Ch. League: Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν 3-2

Ανατροπή στην ανατροπή η Σίτι και νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν με χατ-τρικ του Αγκουέρο. Με τυχερό γκολ στο 93′ η ΤΣΣΚΑ δεν άφησε την Ρόμα να νικήσει στην Ρωσία.

Η Ρόμα κρατούσε στα χέρια της νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία, αλλά ένα τυχερό γκολ στο 93′ η ομάδα της Μόσχας ισοφάρισε σε 1-1 και έτσι διατηρήθηκε ζωντανή για πρόκριση.

Μάλιστα προέκυψε τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση, καθώς αργότερα στο Μάντσεστερ η Σίτι με χατ-τρικ του Αγκουέρο νίκησε 3-2 την Μπάγερν, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή!

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν 3-2

Ο Αργεντινός επιθετικός της Σίτι ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε από τα 11 βήματα τον Μάνουελ Νόιερ και άνοιξε το σκορ στο 22′ για τους Άγγλους.Στο 20ό λεπτό ο Σέρχιο Αγκουέρο βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μεχντί Μπενατιά τον ανέτρεψε στην περιοχή, έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε.

Αν και με παίκτη λιγότερο η Μπάγερν κατάφερε να κάνει ανατροπή πριν το ημίχρονο! Ο Τσάβι Αλόνσο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 και το 1-2 ήρθε στο 45′ από την εντυπωσιακή κεφαλιά του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, από την σέντρα του Τζερόμ Μπόατενγκ.

Στο 85′ ο Σέρχιο Αγκουέρο βγήκε τετ-α-τετ με τον Νόιερ και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ στο 91′ νίκησε ξανά τον Γερμανό τερματοφύλακα, συμπλήρωσε το χατ-τρικ του και χάρισε στους “πολίτες” τη μεγάλη νίκη με ανατροπή στην ανατροπή!

Διαβάστε περισσότερα στο:

http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/tsska_-_roma_1-1.3163014.html