Ο Σισέ «έλυσε» τη σιωπή του

Μπλεγμένος σε μια παράξενη «ροζ» ιστορία είναι τις τελευταίες μέρες οΤζιμπρίλ Σισέ, που το πρωί της Τρίτης συνελήφθη μαζί με άλλους τέσσερις για απόπειρα εκβιασμού.

Ύστερα από 12 ώρες παραμονής του στο αστυνομικό τμήμα των Βερσαλλιών στο Παρίσι, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στην εκπομπή «Touche pas a mon poste» του καναλιού D8 όπου εξομολογήθηκε τη δική του αλήθεια για το αν τελικά εκβίαζε με sex tape τον Mathieu Valbuena και τη σύντροφό του, όπως επικαλείται το govastileto.gr.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την υπόθεση. Ο Mathieu είναι φίλος μου. Τον προειδοποίησα μόνο ότι κυκλοφορούσε κάτι καυτό που τον αφορούσε» εξήγησε ο διάσημος μπαλαδόρος.

Όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να αστειευτεί για το ροζ βίντεο, ο Cisse έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση για χιούμορ. «Ειλικρινά, δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να βγει σε μεγάλο κακό τόσο για εμένα όσο και γι αυτόν» σχολίασε.

«Με έψαξαν για να ακούσουν τη δική μου εκδοχή για την ιστορία. Όταν ήμασταν μαζί στη Marseille, εγώ ήμουν που τον πήγαινα στην προπόνηση. Έκανε καταγγελία, το όνομά μου ήταν μέσα σε αυτήν και με ανέκριναν. Αυτό είναι όλο», συνέχισε να υποστηρίζει ο Σισέ.