Με 2-0 νίκησε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ

Σαφώς καλύτερος και πιο ψύχραιμος ο Ολυμπιακός, κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην κατάμεστη Τούμπα φτάνοντας  στο “6 στα 6” στην Super League. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ήταν από το ξεκίνημα ιδιαίτερα αγχωμένοι. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε στους 10.

Ο Μάρκο Σίλβα δήλωσε στη NOVA πως το κλειδί του αγώνα ήταν το πρώτο ημίχρονο και πως η ομάδα του έδειξε το επίπεδό της και την προσωπικότητά της. Στο δεύτερο ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, ότι η ομάδα του δεν ήταν το ίδιο καλή, αλλά πήρε αυτό που ήθελε.Παράλληλα τόνισε ακόμα πως είναι ικανοποιημένος γιατί πέρα από τις νίκες, οι παίκτες του δείχνουν διάθεση να βελτιώνονται και πως θα είναι ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Οι εντεκάδες:

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα ξεκινήσει με τους: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Κάτσε, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδη, Μακ, Πέλκα, Αθανασιάδη

Ο Μάρκο Σίλβα παρατάσσει τους: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβα, Μποτία, Ελαμπντελαουΐ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνη, Ντουρμάζ, Ιντέγε

Το φύλλο του αγώνα:

Γκολ: 27′ Ιντέγε, 36′ Μιλιβόγεβιτς

Κίτρινες κάρτες: Τζαβέλλας, Κόστα – Ντουρμάζ, Κασάμι, Σεμπά, Μποτία

Κόκκινες κάρτες: –

MVP: Ρομπέρτο

1 2 3 4 5 6 7 8

a b