Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί του Πλατανιά

“Αγχωτική” νίκη σημείωσε ο Παναθηναϊκός επί του Πλατανιά με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, παραμένοντας στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, από τον οποίο τον χωρίζουν τρεις βαθμοί.

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, αλλά αν εξαιρεθεί μια σέντρα-σουτ του Πράνιτς στο 14΄, με την μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά και να καταλήγει πάνω από το δοκάρι του Ολιμπά, χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας στο 29΄ για να δουν οι φίλαθλοι μια μεγάλη φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για τους γηπεδούχους: στο 47΄ ο Νάνο βρήκε τον Μπεργκ στην περιοχή, αυτός σταμάτησε την μπάλα με το στήθος κι έπιασε γυριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά δοκό του Πλατανιά, όπως αναφέρει το naftemporiki. Στο 75΄ ο Σουηδός άσος έβγαλε με το τακουνάκι τον Καλτσά σε εξαιρετική θέση απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος όμως αυτή τη φορά αντέδρασε σωστά στο τετ α τετ και με ωραία απόκρουση διαφύλαξε την εστία του, ενώ στο 83΄ ο Στιλ σταμάτησε με τη σειρά του το σουτ του Μενδρινού, στην πιο αξιόλογη ευκαιρία του Πλατανιά στο παιχνίδι, ενώ στο 88΄ κεφαλιά του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ.

Γκολ: 45+1′ Aτζαγκούν (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Σελίν (Πλατανιάς), Κουλιμπαλί (Πλατανιάς)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 47′ Μπεργκ (Παναθηναϊκός)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Καρέλης (64′ Καλτσάς), Ταυλαρίδης, Νάνο, Τελάντερ, Πράνιτς.

Πλατανιάς: Ολιμπά, Μπανανά, Στανισλάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Ράμος (82′ Γουνδουλάκης), Κουλιμπαλί, Ντίνας, Σκαρντοβέλι, Σελίν, Αποστολόπουλος.