Αποκαλύπτεται στο κοινό της η ΑΕΚ κόντρα στη Σεβίλλη

Οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν πολλούς καλούς λόγους να ανηφορίσουν απόψε στο ΟΑΚΑ καθώς η «Ένωση» δίνει το πρώτο της φιλικό μπροστά στο κοινό της μετά την επιστροφή της στη Super League, όπου και θα εγκαινιάσει τη νέα της φανέλα απέναντι στην ισπανική Σεβίλλη.

Στις 21:00 (ΟΤΕ Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του Europa League την τελευταία διετία, Σεβίλλη, στο πιο δυνατό τους τεστ και προτελευταίο αφού ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα ο αγώνας με την Ίντερ στην Ιταλία.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει στη διάθεσή του και τον Ρόναλντ Βάργκας, όμως επειδή δεν είναι 100% έτοιμος αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο μέρος σαν αλλαγή. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έδειξε χθες να προσανατολίζεται σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα, με τρεις ανασταλτικούς χαφ, τους Τζανετόπουλο, Γιόχανσον και Σιμόες. Στο τέρμα θα είναι ο Μπαρόχα, Γκάλο και Σοϊλέδης θα είναι στα άκρα της άμυνας, ενώ στόπερ θα είναι οι Άρθο και Κολοβέτσιος. Η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από Πλατέλλα στα δεξιά, Αραβίδη στα αριστερά και Τζεμπούρ στην κορυφή.

Οι Ανδαλουσιάνοι αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελική πρόβα για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, την Τρίτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην Τιφλίδα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι πανίσχυρη, αφού μπορεί να πούλησε τους βασικούς Μπάκα (Μίλαν) και Βιδάλ (Μπαρτσελόνα), αλλά ενισχύθηκε με Ενζονζί, Κακουτά, Μαριάνο, Ραμί, Ιμπόμπιλε, Κρον Ντέλι και Κονοπλιάνκα, διατηρώντας στο ρόστερ της τους υπόλοιπους σπουδαίους παίκτες που είχε, Ρέγες, Τρεμουλινάς, Κρικόβιακ, Μπανέγκα και Γκαμεϊρό.