Στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Φιλανδός Ρόμπιν Λοντ

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη, το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ρόμπιν Λοντ. Ο 22χρονος Φινλανδός χαφ, συνοδευόταν από τον ατζέντη του και παλαίμαχο Σουηδό στόπερ της ΑΕΚ Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις φτάνοντας στο Ελ.Βενιζέλος, ο Λοντ, ανέφερε πως “ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχω μιλήσει με τον Κόλκα και μου έχει πει τα καλύτερα. Ξέρω πράγματα για την ομάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού”.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Βόκολος.

Δεδομένης της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Λοντ θα χάσει το επόμενο ματς της Ελσίνκι με τη Μάριεχαμν αύριο το μεσημέρι για την 7η αγωνιστική. Εντούτοις θα προλάβει να παίξει ακόμη τρία ματς με τους πρωταθλητές Φινλανδίας. Στις 17/5 ξανά κόντρα στη Βάασα (αυτήν τη φορά εκτός), στις 21/5 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ιντερ Τουρκού και στις 24/5 σε ακόμη ένα ντέρμπι, κόντρα στη 2η της βαθμολογίας SJK, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του με την Ελσίνκι, καθώς τη Δευτέρα 25 Μαΐου θα επιστρέψει για μόνιμη