Βοηθό ζητά ο Σωτήρης Τσιόδρας - Μέχρι αύριο η υποβολή αιτήσεων

Την πλήρωση μίας θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου προκήρυξε το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο “Αττικόν” για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (COVID-19).

Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης είναι η Παθολογία, ενώ η πλήρης απασχόληση αφορά σε κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο στη Δ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο “Αττικόν” με τη διάρκεια της σύμβασης να ορίζεται έως τις 31 Ιουλίου 2020.

Ο ακαδημαϊκός υπότροφος, τον οποίο θα επιλέξει ο κ. Τσιόδρας, θα έχει την ευθύνη:

α) της παρακολούθησης σε καθημερινή βάση ασθενών της Μονάδας Λοιμώξεων και το τμήμα νοσηλείας των ασθενών με λοιμώξεις,
β) συμμετοχή σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων), παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής και
γ) τη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής για θέματα λοιμώξεων.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,

α)πτυχίο Ιατρικής Σχολής,
β)άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος,
γ)ειδικότητα Παθολογία. “Ο υποψήφιος πρέπει να έχει Ειδικότητα Παθολογίας με ειδικό ενδιαφέρον στις Λοιμώξεις και ειδικότερα στις Ειδικές Λοιμώξεις, γεγονός που αποδεικνύεται από το βιογραφικό του και την προϋπηρεσία σε Μονάδα Λοιμώξεων”.
δ) σύντομο βιογραφικό σημείωμα (Μέχρι 5 σελίδες)

Η υποβολή των αιτήσεων και των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 13 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00 αποκλειστικά ηλεκτρονικά, και συγκεκριμένα μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email protocol@elke.uoa.gr με κοινοποίηση στο email του Επιστημονικού Υπευθύνου:tsiodras@med.uoa.gr.