Οι άντρες με χιούμορ είναι καλύτεροι εραστές

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση  καθώς εξομαλύνει όλες τις δύσκολες καταστάσεις. Ποια γυναικά δεν θέλει να γυρίζει στο σπίτι και να βλέπει έναν άντρα χαμογελαστό με χιούμορ; Έρευνα έχει δείξει ότι εκτός του ότι το χιούμορ κάνει καλό στην ψυχολογία, μας κάνει πολύ καλό και στο “κρεβάτι” μας. Σύμφωνα με μια έρευνα, το χιούμορ είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Επίσης, είναι γνωστό ότι δεν αρκεί μόνο η εξωτερική ομορφιά ή το γεμάτο πορτοφόλι για να γοητεύσει ένας άντρας μια γυναίκα. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το χιούμορ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι οι γυναίκες δεν είναι επιφανειακές!

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Evolutionary Psychology, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άντρες που είναι αστείοι έχουν υψηλές επιδόσεις στο κρεβάτι, δεδομένου ότι οι γυναίκες προτιμούν άντρες με χιούμορ και έχουν περισσότερους οργασμούς μαζί τους. Οι επικεφαλής του πειράματος που παρατήρησαν τη σεξουαλική ζωή 44 γυναικών, συμπέραναν ότι οι άντρες με χιούμορ είναι επιπλέον καλύτεροι σύντροφοι και δημιουργούν πιο επιτυχημένες σχέσεις.

«Οι άντρες που έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ τείνουν να είναι πιο κοινωνικοί και να έχουν αυτοπεποίθηση» δηλώνει ο γιατρός Gordon G. Gallup Jr. τονίζοντας ότι «οι γυναίκες σε σοβαρές σχέσεις με άντρες που έχουν χιούμορ αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια, ίσως επειδή το χιούμορ μπορεί να ελαφρύνει μια επικίνδυνη κατάσταση ή συνάντηση». Επίσης, σύμφωνα με τους ειδικούς, το χιούμορ είναι μια ένδειξη ευστροφίας και δημιουργικότητας και για αυτό οι άνδρες με χιούμορ έχουν περισσότερες πιθανότητες «να έχουν καλύτερες δουλειές και να βγάλουν περισσότερα χρήματα».