Καιρός: Πλημμύρες στην Πάτρα, βρέχει στην Αττική - Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία

Στη δίνη της κακοκαιρίας – εξπρές βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η Πάτρα, όπου σημειώνονται πολλά προβλήματα. Έντονα καιρικά φαινόμενα, με καταιγίδες και ριπές ανέμων, πλήττουν αυτή την ώρα το κέντρο της πόλης  και την ευρύτερη περιοχή.

Ήδη, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε δρόμους της πόλης, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

patra_plimmires__2_
patra_plimmires__3_
patra_plimmires__1_

Ειδικότερα, εξ’ αιτίας της καταιγίδας καταγράφηκε συσσώρευση υδάτων στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στις παραλιακές οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Όθωνος-Αμαλίας, καθώς και στην παραλιακή λεωφόρο Ακτή Δυμαίων.Ανάλογα προβλήματα σημειώθηκαν σε δρόμους του κέντρου, αλλά και συνοικιών της πόλης, καθώς και στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, στη Δημοτική Ενότητα Ρίου.

Στην οδό Σολωμού έχουν πλημμυρίσει δρόμοι, με τους καταστηματάρχες να έχουν βγεί με τις σκούπες προκειμένου να εμποδίσουν τα νερά να μπουν μέσα στα μαγαζιά τους.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στους κεντρικούς και τους παραλιακούς δρόμους εξαιτίας της ολισθηρότητας, των λιμνάζοντων υδάτων αλλά και της μικρής ορατότητας κατά περιόδους.

patra-kakokairia

Δείτε βίντεο</