Βγάλτε χρήματα online

Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να γίνει ο’ εκατομμυριούχος του διαδικτύου’ από την μια στιγμή στην άλλη. Τα γρήγορα χρήματα δεν είναι η λύση. Όπως όλες οι δουλειές, έτσι και οι δουλειές μέσω Ίντερνετ θέλουν υπομονή, επιμονή, αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Ας δούμε τώρα πως μπορείτε να βγάλετε online χρήματα σύμφωνα με την ιστοσελίδα  Fortunegreece.com :

Α) Ιστοσελίδες που πληρώνουν 

Αν είναι να περνάτε όλη την ημέρα σας στο ίντερνετ ας βγάζετε και χρήματα. Αρκετές ιστοσελίδες πληρώνουν για να κάνετε διάφορες εργασίες όπως να ψωνίζετε, να απαντάτε σε έρευνες ή να τεστάρετε αντικείμενα. Ιστοσελίδες όπως Swagbucks, InboxDollars, Project Payday, User Testing, Fiverr και IZEA πληρώνουν για να κάνετε αντίστοιχες δραστηριότητες. Μπορεί να μην σας εγγυώνται έναν ψηλό μισθό, αλλά σίγουρα θα σας δώσουν μερικά έξτρα χρήματα.

Β) Freelance αρθρογραφία

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να κερδίζει μέχρι και 1 δολάριο ανά λέξη. Αυτό, όμως, είναι το ιδανικό σενάριο. Για να φτάσει κανείς σε αυτό το σημείο πρέπει να «χτίσει» την εικόνα του και το portfolio του. Μέχρι τότε μπορείτε να ξεκινήσετε αργά τα βήματα σας. Αργά και σταθερά. Υπάρχουν πολλά sites που ψάχνουν για αρθρογράφους και μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά. Δοκιμάστε το Listverse, TopTenz, A List Apart,FundsforWriters, Uxbooth, iWriter, Matador Network και The Penny Hoarder.

Γ) Πουλήστε τα πράγματα σας

Έχετε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα και παπούτσια που δε φοράτε πια; Τώρα ήρθε η στιγμή να βγάλετε τα χρήματα που ξοδέψατε για να τα αγοράσετε. Το μοναδικό που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός στο PayPal, φωτογραφίες των αντικειμένων και μια αναλυτική περιγραφή. Μόλις έχετε αυτά τα τρία αποφασίστε που θα πουλήσετε τα πράγματα σας. Amazon, CraigsList, eBay Etsy ακόμα και το Facebook  είναι μερικές από τις επιλογές σας.

Δ) Blogging

Κάποιοι κοροϊδεύουν τους bloggers αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα και να κερδίσουν ακόμα περισσότερα δώρα. Αν διατηρείτε ένα μπλογκ με ένα συγκεκριμένο θέμα, καλλυντικά, διακόσμηση ή οτιδήποτε σας αρέσει θα δείτε πως μόλις χτίσετε ένα κοινό, σύντομα θα έρθουν και οι διαφημίσεις και οι πελάτες.

Ε) Δουλειά απ’ το σπίτι 

Κι όμως υπάρχουν εταιρείες που σας πληρώνουν ακόμα κι αν δε χρειαστεί ποτέ να πάτε στο γραφείο ποτέ. Το σημαντικό με τις παρακάτω εταιρείες είναι πως μπορείτε εσείς να ρυθμίζετε εσείς τον χρόνο σας – κάτι το οποίο σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Ρίξτε μια ματιά στο CrowdSource, Demand Studios,Fast Chart, Leap Force και Liveops.