Διαγωνισμό προκηρύσσει η ΕΕΤΤ

Μέσω διαγωνισμού που διεξάγει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θα γίνει η επιλογή παρόχου/παρόχων Καθολικής Υπηρεσίας (ΚΥ).
Όπως σημειώνεται στην προκήρυξη, η διαδικασία αφορά το σύνολο ή επιμέρους υπηρεσίες της ΚΥ σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ειδικότερα, αναφέρεται στην υπηρεσία πληροφοριών τηλεφωνικού καταλόγου, στους καταλόγους συνδρομητών, στα κοινόχρηστα τηλέφωνα, σε άλλα σημεία πρόσβασης στην κοινόχρηστη φωνητική τηλεφωνία και στην παροχή πρόσβασης σε σταθερές θέσεις και την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών.
Η παροχή υπηρεσιών ΚΥ ορίζεται από την 01/01/2016 και θα έχει διάρκεια ισχύος τουλάχιστον τρία έτη, εκτός εάν ο υπερθεματιστής δηλώσει ότι είναι έτοιμος να προσφέρει την υπηρεσία σε συντομότερο χρονικό διάστημα ή επιθυμεί να ορισθεί για διάστημα πέντε ετών. Ο διαγωνισμός θα έχει δύο στάδια. Στο πρώτο οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν, μαζί με την αίτηση συμμετοχής, την αρχική οικονομική προσφορά, ενώ στο δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί δημοπρασία πολλαπλών γύρων με μειούμενο τίμημα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν στην ΕΕΤΤ την αίτηση συμμετοχής τους τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 έως 12:00. Περισσότερες λεπτομέρειες θα είναι διαθέσιμες στο http://www.eett.gr και στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, 7ος όροφος, Τ: 210 6151000, F: 210 6105049).