«Έπεσε» και πάλι το Instagram - Προβλήματα σε Facebook και Messenger

Πρόβλημα σύνδεσης στην εφαρμογή του Instagram αντιμετώπισαν χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο το βράδυ της Τετάρτης (03/11).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  Downdetector, έχουν γίνει ήδη περισσότερες από 7.000 αναφορές για πρόβλημα παγκοσμίως και πάνω από 1.000 στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα προβλήματα έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται.

Σε πολλούς χρήστες που προσπαθούσαν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους ή να κάνουν ανανέωση της σελίδας, εμφανιζόταν η ειδοποίηση « Η σελίδα αυτή δεν είναι διαθέσιμη».

Έπεσε το Instagram - Το μήνυμα που εμφανίζεται

Παράλληλα, υπήρξαν παράπονα χρηστών και αναφορές για αδυναμία σύνδεσης, με τους περισσότερους να δηλώνουν προβλήματα στο άνοιγμα των DM μηνυμάτων.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει ο Independent, προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι χρήστες και με το Facebook αλλά και το Messenger σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι το σημερινό πρόβλημα λαμβάνει χώρα  σχεδόν έναν μήνα μετά το μεγάλο μπλακ άουτ στις εφαρμογές των Instagram, Facebook και WhatsApp , στις 4 Οκτωβρίου, το οποίο που είχε κρατήσει αρκετές ώρες.