Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip - Πόσο είχε πιει το μοιραίο βράδυ

Το φως της δημοσιότητας είδαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, δυο περίπου μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένη, που του στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε  η εκπομπή «LIVE NEWS» του MEGA, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν ότι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,9%, με όριο το 0,5%.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, ο Mad Clip φέρεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος, ενώ στις εξετάσεις φάνηκε ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία.

Συγκλονίζει η περιγραφή του Αντώνη Δημητριάδη

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ, προχώρησε, προ ημερών, ο Dj Αντώνης Δημητριάδης, , μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, αναφέροντας ότι ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου.

«Αντώνη, ήσουν στον γάμο στον οποίο ήταν καλεσμένος ο Mad Clip το μοιραίο βράδυ.

Με τον Mad Clip δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά είχαμε αμοιβαία εκτίμηση. Είχαμε γνωριστεί στα Mad Awards και ήταν να έρθει και στο Mega Star φέτος. Εκείνο το βράδυ έτυχε να είμαστε στον ίδιο γάμο. Δεν ήταν ένα ξέφρενο πάρτι. Ήταν ένα γαμήλιο δείπνο όπου περνούσαμε ωραία και το βράδυ αποχωρήσαμε. Ήμουν από τα πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος.

Καταλάβατε ότι στο αυτοκίνητο επέβαινε ο Mad Clip;

Ναι, γιατί οι περισσότεροι γνωρίζαμε τι αμάξι είχε. Ακόμη και νέα παιδιά που δεν τον γνώριζαν προσωπικά και έτυχε να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σημείο κατάλαβαν ότι είναι ο Mad Clip γιατί ήξεραν την πινακίδα του αμαξιού του. Μείναμε όλοι για δυόμισι ώρες να παρακολουθούμε τους πυροσβέστες να προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν. Ήταν ένα σοκ για όλους μας. Σκέψου ότι δέκα λεπτά πριν ήταν στον γάμο και μετά τον είδαμε χωρίς αισθήσεις στον τόπο του δυστυχήματος. Οι άντρες, που είμαστε πιο ψύχραιμοι, κρατήσαμε τις γυναίκες λίγο πιο πίσω και ελπίζαμε σε ένα θαύμα».