H ανακοίνωση του Facebook για to παγκόσμιο blackout στις πλατφόρμες του-«Πάρτι» στο Twitter

Mήνυμα μέσω του twitter στέλνει η Facebook στο ενόψει της σοβαρής βλάβης που έχει σημειωθεί, τόσο στην πλατφόρμα του Facebook, όσο και του Instagram και του WhatsΑpp, με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως να μην είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε αυτές εδώ και αρκετή ώρα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση της η εταιρεία επισημαίνει πως γνωρίζει ότι κάποιοι χρήστες έχουν δυσκολία ως προς το να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές της.

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρoυμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία», αναφέρει σε tweet το Facebook για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν να έχουν νεκρώσει και πολλοί χρήστες αδυνατούν να συνδεθούν. Άλλοι σε κάποιες περιπτώσεις βλέπουν τις αρχικές τους σελίδες να μην ανανεώνονται και αδυνατούν να προβούν σε αναρτήσεις, είτε βλέπουν κατευθείαν μήνυμα το οποίο εξηγεί ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.

«Πάρτι» στο Twitter για το παγκόσμιο blackout

Χιλιάδες αναρτήσεις έκαναν την εμφάνισή τους στο Twitter λίγο μετά τη στιγμή που «έπεσαν» το Facebook και το Instagram, με τους χρήστες του να σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο το συγκεκριμένο γεγονός.