Ότι γράφει... ξεγράφει πλέον στο Facebook Messenger...

Τη δυνατότητα να διαγράφουν το μήνυμα που έστειλαν στο Facebook Messenger, δίνει η λειτουργία «unsend» η οποία είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου σε συσκευές Android και iOS, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ.

Ωστόσο, μέχρι και την Τετάρτη στην Ελλάδα δεν έχουν όλοι οι χρήστες τη δυνατότητα να διαγράψουν μήνυμα που έχουν στείλει.

Πώς γίνεται:

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι απλή:  Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό αυτό περιθώριο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η επιλογή αυτή διαφέρει με την παλιά «Διαγραφή», η οποία ναι μεν έσβηνε το μήνυμα που μόλις είχες στείλει αλλά οι παραλήπτες το έβλεπαν κανονικά. Ωστόσο ότι στην περίπτωση του «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Σημειώνεται, ότι η επιλογή Unsend αναμένεται να εμφανιστεί σε όλους, με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.

Προτεινόμενα για εσάς