«Χλιαρή» η υποδοχή των νέων IPhones-Οι αλλαγές στα χαρακτηριστικά και οι τιμές

Xλιαρά είναι τα σχόλια μέχρι στιγμής για τη νέα σειρά XS των iPhones της Apple,- τουλάχιστον στην πρώτη «παρτίδα» των αναλύσεων, αν και ήταν πολλοί αυτοί που επαίνεσαν τις βελτιώσεις σε ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων χαρακτηριστικών.

Στην κριτική για τα τηλέφωνα που δημοσίευσε η Λόρεν Γκούντι της Wired, ανέφερε ότι τα νέα τηλέφωνα αποτελούν «μια εξέλιξη, όχι μια επανάσταση…Δεν πυροδοτούν έντονα συναισθήματα – εκτός από ίσως από θυμό επειδή κοστίζουν τόσο πολύ».

Τα νέα iPhones έχουν ανεπαίσθητες προσθήκες σε σχέση με το επανασχεδιασμένο iPhone X – το τηλέφωνο των δέκατων γενεθλίων της εταιρείας που κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά – και δεν φαίνονται πολύ διαφορετικά αν εξαιρέσει κανείς το πολύ μεγάλο μέγεθος, σύμφωνα με αρκετούς αναλυτές.

Το iPhone XS (που προφέρεται ten S) και το XS Max, κυκλοφόρησαν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το XS έχει οθόνη 5,8 ιντσών και ξεκινά από 999 δολάρια ενώ το XS Max, το μεγαλύτερο iPhone μέχρι σήμερα, έχει οθόνη 6,5 ιντσών, με βασική τιμή 1.099 δολάρια.

Οι αλλαγές

Τα τηλέφωνα, ωστόσο, διαθέτουν ένα προηγμένο τσιπ, το οποίο καθιστά τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου ακόμη πιο ομαλή.

Έχουν επίσης ένα νέο αισθητήρα εικόνας και επεξεργαστή, ως ενσωματωμενες αλλαγές στο Χ που προσφέρουν καλύτερη φωτογραφία.

Ένα φωτεινό σημείο σε αυτή την αναβάθμιση «χαμηλής πτήσης», είναι η υποστήριξη διπλής κάρτας SIM, ένα χαρακτηριστικό που δεν διέθετε το πολύ δημοφιλές μοντέλο iPhone X.

Η Apple έχει συμπεριλάβει επίσης eSIMs, μια τεχνολογία που βρίσκεται σήμερα στα ρολόγια της Apple και στα iPad.

«Τα iPhone XS και XS Max ακολουθούν τα βήματα των iPhones S-year – είναι ταχύτερα, με καλύτερη κάμερα… αλλά εκτός από την υποστήριξη διπλής SIM, δεν υπάρχει μια ολοκαίνουργια λειτουργία, όπως συνέβη στο παρελθόν με το Touch ID ή 3D Touch», δήλωσε ο Σκοτ Στάιν της CNET.

Η αποθήκευση

Η Apple φρόντισε να επεκτείνει ακόμη την ικανότητα αποθήκευσης στα τελευταία μοντέλα της, με δυνατότητα χωρητικότητας 256 GB και 512 GB.

Το μεγαλύτερο iPhone με τη μεγαλύτερη δυνατότητα αποθήκευσης θα κοστίσει 1.449 δολάρια και αυτό δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από τους αναλυτές.

Πολλοί παρατήρησαν ότι ένα 512 GB XS Max ήταν στην πραγματικότητα πιο ακριβό ακόμα και από ένα φορητό υπολογιστή MacBook.

 

Προτεινόμενα για εσάς