Γιάννης Μώραλης, Παύλος Γερουλάνος, Κώστας Μποτόπουλος, Αιμίλιος Περδικάρης και Ιωάννα Δρέττα στο Politics με τον Γιάννη Πολίτη (19/4/2019, Action24)

Ένα ενδιαφέρον πάνελ φιλοξένησε την Παρασκευή 19 Απριλίου στην εκπομπή “Politics” στο Action 24 o Γιάννης Πολίτης, με καλεσμένους δύο λαμπερά πολιτικά πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση -τον εν ενεργεία δήμαρχο Πειραιά και εκ νέου υποψήφιο, Γιάννη Μώραλη, και τον πρώην υπουργό και υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο– τον συνταγματολόγο και πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Μποτόπουλο, τον δημοσιογράφο του Newsit και του Φιλελεύθερου Αιμίλιο Περδικάρη, και την Διευθύνουσα Σύμβουλο της “Μarketing Greece”, Ιωάννα Δρέττα.

Γιάννης Πολίτης

[ Δείτε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Politics 19-04-2019 ]

Στην εκκίνηση της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης έθεσε την πολιτική ατζέντα των ημερών, ο συνταγματολόγος Κώστας Μποτόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση Novartis, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Μώραλης και κ. Γερουλάνος τοποθετήθηκαν επί των ζητημάτων των δήμων τους, και η Ιωάννα Δρέττα παρουσίασε τις δράσεις της “Μarketing Greece”, μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΞΕΕ) που αποτελεί μια συμμαχία του ιδιωτικού τομέα για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

 

Παρακολουθείστε ολόκληρη την εκπομπή με τις τοποθετήσεις των καλεσμένων στο βίντεο που ακολουθεί:

Politics 19-4-2019

Συντελεστές:

Αρχισυνταξία: Mατίνα Βεντούρα

Ηχοληψία: Βασίλης Φραγκάκης

Μίξη Εικόνας: Χρυσούλα Καψάλη

Χειριστής Video Wall – Γεννήτρια Χαρακτήρων: Άρης Σταμούλης

Μακιγιάζ: Ανθή Τσέτσου

Γραφικά: Γιάννης Ρούσσης

Μοντάζ: Aθανάσιος Καραμολέγκος, Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος

Τεχνικοί Ροής: Nίκος Σπυρόπουλος, Βαγγέλης Ποιμενίδης, Γιάννης Ζαρονίκος

Τεχνική Υποστήριξη: Διονύσης Ζημιανίτης

Τεχνικός Προϊστάμενος: Αποστολης Μυλωνάς

Σκηνογράφοι: Ρένα Βαρδάκη, Ράνια Πότογλου

Διεύθυνση Παραγωγής: Kική Καραγεωργίου

Σκηνοθεσία: Mανώλης Αγγελάκης

 

Παρακολουθείστε στο Action 24 κάθε Τρίτη στις 23:30 την εκπομπή Χ2 και κάθε Παρασκευή στις 19:00 την εκπομπή “Politics” με τον Γιάννη Πολίτη στην παρουσίαση.