Το τελευταίο αντίο στον Πολ Γουόκερ

Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε το τελευταίο ‘αντίο’ στον αδικοχαμένο ηθοποιό Πολ Γουόκερ.

Η τελευταία του ταινία Fast and Furious 7 προβάλλεται αυτή την στιγμή στους κινηματογράφους και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων, με τον κόσμο να βουρκώνει βλέποντας τον Πoλ Γουόκερ στη μεγάλη οθόνη.

Μάλιστα, ο Γουόκερ δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει όλες τις σκηνές, με αποτέλεσμα σε αρκετές εξ αυτών να τον αντικαταστήσει ο αδερφός του.

Η τελευταία σκηνή – στην οποία οι δύο φίλοι Πολ Γουόκερ και Βιν Ντίζελ οδηγούν τα οχήματά τους δίπλα-δίπλα – είναι άκρως συγκινητική και βρίσκεται και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «See You Again» του Wiz Khalifa .

Στη σκηνή, ενώ οδηγούν πλάι ο ένας στον άλλον, σε ένα σημείο χωρίζουν οι δρόμοι τους και η κάμερα «ακολουθεί» το αυτοκίνητο του Γουόκερ. Σιγά-σιγά, το πλάνο ανεβαίνει προς τον ουρανό, ζουμάρει τον ήλιο και τότε εμφανίζεται το μήνυμα: «Για τον Πολ».

Σημειωτέον ότι ο γνωστός ηθοποιός βρήκε τραγικό θάνατο στις 30 Νοεμβρίου του 2013 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του, Ρότζερ Ρόντας, έπεσε με ταχύτητα σε κολόνα και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να απανθρακωθούν.