Βιβλία με υπογραφή των σταρ

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Χόλιγουντ που εκτός των άλλων υπερηφανεύονται και για τις συγγραφικές τους δεξιότητες.

Και δεν εννοούμε πάντα την συγγραφή της αυτοβιογραφία τους, αλλά για βιβλία παιδικά, κοινωνικού περιεχομένου, ακόμη και καθημερινές προτάσεις επιβίωσης.

Teri Hatcher

H 50χρονη πρώην «νοικοκυρά σε απόγνωση» έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο Burnt Toast: and Other Philosophies in Life, στο οποίο μοιράστηκε τα δικά της μαθήματα ζωή.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Madonna

 H 56χρονη βασίλισσα της ποπ έχει γράψει μία σειρά δέκα βιβλίων για παιδιά με τον τίτλο The English Roses, αλλά και πέντε ακόμη αυτόνομα παιδικά βιβλία.

?????????????????????????????????????????????????

Geri Halliwell

 Η 43χρονη πρώην Spice Girl υπέγραψε τον Απρίλιο του 2007 συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο Macmillan Children’s Books, προκειμένου να γράψει για λογαριασμό τους μια σειρά έξι παιδικών βιβλίων.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nicole Richie

The Truth about Diamonds και Priceless είναι τα δύο βιβλία που φέρουν την υπογραφή της 33χρονης κληρονόμου, σχεδιάστριας και TV Persona.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

James Franco

O 36χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης εξέδωσε το 2010 μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο Palo Alto.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sharon Osbourne

H 62χρονη κυρία Osbourne, εκτός από αυτοβιογραφικά βιβλία, έχει γράψει και βιβλία για παιδιά και ενηλίκους.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Hilary Duff

H 27χρονη ηθοποιός & τραγουδίστρια, έχει υπογράψει την τριλογία «Ελιξίριο».

???????????????????????????????????????????????

Ethan Hawke

Ο 44χρονος ηθοποιός έχει γράψει δύο μυθιστορήματα: το The Hottest State: A Novel (1996) και το Ash Wednesday: A Novel (2002).

143883-ethan-book-signing