Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινά διακοσμητικά

Και να που έφτασε η στιγμή που πρέπει να γίνουμε και πάλι επίκαιροι. Πάσχα λοιπόν και Άνοιξη. Τι σημαίνει αυτό με λίγες μόνο λέξεις; Λουλούδια, πασχαλιές, λαγουδάκια, κόκκινα αυγά και τα ανάλογα διακοσμητικά για το σπίτι.

Το Πάσχα μπορεί να μην είναι τόσο λαμπερό όπως τα Χριστούγεννα, έχει όμως και αυτό την χάρη του όσον αφορά την διακόσμηση.

Το καλό είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε φέτος μόνοι σας τα πασχαλινά διακοσμητικά, οικονομικά και γρήγορα. Αρκεί όπως πάντα να κάνετε την σωστή έρευνα αγοράς.

Εμείς σας δίνουμε τις ιδέες και εσείς μεγαλουργήστε!

1. Βάψτε διάφορα χρώματα μικρές γλάστρες γράφοντας επάνω τους με υγρή κόλλα τη λέξη easter. Στη συνέχεια ραντίστε με glitter όσο είναι ακόμα υγρή η κόλλα και αφήστε να στεγνώσει. Διακοσμήστε τα με ψεύτικο γρασίδι και πολύχρωμα αβγά ή ότι άλλο επιθυμείτε.

1

2. Αν σας περισσεύουν παλιά υφάσματα, κόψτε τα στο σχήμα ενός λαγού. Για έναν λαγό χρησιμοποιήστε δύο ίδια κομμάτια ράβοντας τα με χοντρή κλωστή στο χέρι και γεμίστε τα με υαλοβάμβακα πριν τα κλείσετε εντελώς. Διακοσμήστε τα με μία λεπτή κορδέλα.

2

3.  Αντί για ύφασμα, χρησιμοποιήστε τσόχα. Τα κομμάτια που σχηματίζουν τα αυτιά, τις μύτες και τις καρδιές μπορείτε να τα κολλήσετε με δυνατή κόλλα στιγμής.

3

4. Γεμίστε ένα λεπτό γυάλινο βάζο με μία ανθοδέσμη και τοποθετήστε το στο κέντρο ενός μεγαλύτερου. Στη συνέχεια διακοσμήστε με πολύχρωμα αβγά τον χώρο που περισσεύει.

easter