Βίκτωρ Βερνίκος: «Τα έδωσα όλα στη Eurovision, δεν ήταν γραφτό να προκριθούμε»

Για την εμφάνισή του στην σκηνή της Eurovision μίλησε ο Βίκτωρ Βερνίκος που εκπροσώπησε την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκρικριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο Victor Vernicos μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και την στήριξη που του έδωσε ο πατέρας του και για το αν συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό τραγουδιού σε περίπτωση που του δοθεί ξανά μια ευκαιρία.

 

«Με το που κατέβηκα από την σκηνή, πίστευα ότι τα έδωσα όλα. Πήγα και έκανα αυτό που είπα ότι θα κάνω. Τα έδωσα όλα επάνω στην σκηνή πιστεύω ότι το “destiny” (δεν ήταν γραφτό) να προκριθούμε τελικά, πάντως εγώ έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Μπορούσα να τα είχα κάνει και καλύτερα ή και όχι αλλά τα έδωσα όλα, αυτό έχει σημασία».

«Όταν κατέβηκα από την σκηνή όλοι ήταν χαρούμενοι. Οι άνθρωποι στα backstage, οι άνθρωποι από το BBC και ο σκηνοθέτης μας ο Ρήγος. Όλοι είδαν πως τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα και πόσο καλή ήταν η εμφάνιση».

Για την παρουσία του πατέρα του στην Eurovision σημείωσε:

«Ναι εκεί ήταν ο πατέρας μου με την ελληνική σημαία πιο ψηλά από τους Έλληνες. Τώρα ήταν αστείο και πάρα πολύ γλυκό από τον πατέρα μου με στηρίζει πάρα πολύ».

Σε ερώτηση για το τι ονειρεύεται για το μέλλον απάντησε:

«Σίγουρα και άλλα τραγούδια. Εγώ θα συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική. Τα δίνουν όλα όπως τα έδωσα και πάνω στη σκηνή της Eurovision. Πάντα με βάζω στο “deep end” όπως λέγεται και μαθαίνω. Άκουσα κάτι τελευταία. Γιατί να βάλεις στόχους που ξέρεις ότι θα πετύχεις; Καλύτερα να βάλεις στόχους που φοβάσαι ότι μπορεί να μην πετύχεις, ώστε να μάθεις και να εξελιχθείς. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», είπε τονίζοντας ότι βάζει δύσκολα στον εαυτό του: «Νομίζω όμως αυτό είναι το point(σκοπός) της ζωής. Να εξελισσόμαστε. Εγώ θέλω να μάθω, για να μπορώ στο τέλος να δώσω», είπε.

Σε ερώτηση για το τι αποκόμισε από την εμπειρία αυτή, σημείωσε:

«Δεν ξέρω. Μάλλον πόσο όμορφος είναι ο κόσμος, μου άρεσε πάρα πολύ η Eurovision. Μου άρεσε πάρα πολύ η συνεργασία μου με όλους, πραγματικά ήταν όλα τόσο όμορφα».

Ο Βίκτωρας Βερνίκος πρόσθεσε πως αναμεσα σε αυτόυς που τον στήριξαν ήταν ακόμη:
«Οι αδελφές μου που ήρθανε και τα ξαδέλφια μου από τη Δανία και από δω όλη η οικογένεια και γενικά και όλα τα άτομα από την ΕΡΤ και όλοι όσοι συνεργάστηκα. Όλοι ήτανε, είναι πάρα πολλοί. Με έχουν στηρίξει όλοι που ήμασταν μαζί.

Μάλιστα, θυμάμαι ένα 7χρονο παιδάκι που τη λέγανε Λίλι και με είχε ρωτήσει αν θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Eurovision. Και εγώ είπα αν το πιστέψεις εσύ θα μπορούσαμε. Εγώ για αυτήν στεναχωρήθηκα όταν όταν έμαθα ότι αποκλειστήκαμε, κατά τα άλλα ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτά που κάναμε», είπε, ενώ δήλωσε ότι θα ξαέπερνε μέρος στη Eurovision:

«Γιατί όχι; Δεν λέω όχι ποτέ. Θα μπορούσα σίγουρα», κατέληξε.