Μπήκε στον κατάλογο του Netflix το Maestro

Η ελληνική σειρά Maestro βρίσκεται ήδη στον κατάλογο του Netflix και οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το κουμπί της «Υπενθύμισης», έτσι ώστε να βρίσκονται σε εγρήγορση για τη μεγάλη πρεμιέρα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες μόλις εβδομάδες.

Οι θεατές ήδη μπορούν να δουν την κεντρική αφίσα και το thumbnail που θα λανσαριστεί η σειρά του Παπακαλιάτη, με μια από τις πιο γνωστές σκηνές της, όπου ο Ορέστης παίζει πιάνο μαζί με την Κλέλια.

Υπενθυμίζεται ότι τα δικαιώματα της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλλεται στο MEGA, Maestro, πήρε πρόσφατα το Netflix.

Η σειρά που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης θα προβάλλεται στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 19 Δεκεμβρίου, ενώ παγκόσμια προβολή θα λάβει στις αρχές του νέου έτους.

Ο κ. Παπακαλιάτης δήλωσε: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Δημοσιεύματα ανέφεραν εδώ και καιρό πως η σειρά θα βρισκόταν στη λίστα του Netflix και πλέον, είναι επίσημο.

Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης.

Στην υπόθεση, ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τον Σεπτέμβριο για τη σειρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί. Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του “Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια».

Συντελεστές:

  • Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης
  • Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
  • Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
  • Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023
  • Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions