Eurovision 2021: Από τα «Καλύτερά μας χρόνια» στον μεγάλο τελικό - Ο μικρός Μανώλης θα πει το θρυλικό «ντουζ πουάν»

Στον δρόμο για τη Eurovision 2021, που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η ΕΡΤ αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό.

Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, η στιγμή που όλοι λατρεύουμε στη Eurovision είναι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Εκεί που συχνά ο Αλέξης Κωστάλας ανακοίνωνε «12 points -τουέλβ πόιντς, ντουζ πουάν- από την Ελλάδα στην…». Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, λοιπόν, στον τελικό της Eurovision 2021, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη!

Ο νεότερος spokesperson στην ιστορία της Eurovision

Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνόπουλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU, αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας, δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν, όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Video: Η πρώτη συνάντηση του Μανώλη με τη Στεφανία

Στο Video, που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συνάντηση και να ακούσετε το τραγούδι της Ελλάδας από τη Stefania, σε μια εξαιρετική acoustic διασκευή.

H Στεφανία, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2021, και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» προσφάτως στο «Καλύτερό μας Πάσχα», το έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού».