"Ορμητήριο" αγάπης για μία ημέρα το Πολεμικό Μουσείο - Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της AWOG, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη

Παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, και της συζύγου του Μαίρη, η Αμερικανική Οργάνωση Γυναικών της Ελλάδας (AWOG) διοργάνωσε με επιτυχία για ακόμη μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της.

Το ζεύγος Πάιατ έκοψε συμβολικά την κορδέλα, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο επίσημα τις “πύλες” της επιτυχημένης διοργάνωσης της ιστορικής Οργάνωσης, που φέτος συμπληρώνει τα 70 χρόνια “ζωής”.

Το Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, επί της οδού Ριζάρη, μετατράπηκε για μία ολόκληρη ημέρα σε ορμητήριο αγάπης, καθώς πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές, από τα μέλη της AWOG, από τους εθελοντές της, από οικογένειες που θέλησαν να προμηθευτούν τα δώρα των εορτών, και από όλους εκείνους που έδωσαν το παρών.

Από τους παρευρισκόμενους δεν θα μπορούσε ωστόσο να λείπει ο… Άη Βασίλης – επίσημος προσκεκλημένος σε κάθε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της AWOG!

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της διοργάνωσης, καθώς οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν λαχνούς αξίας 1 ευρώ -για να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δείπνα για δύο άτομα, πολυτελή προϊόντα και πολλά άλλα υπέροχα βραβεία- στηρίζοντας με αυτόν τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της AWOG.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ της Αμερικανικής Οργάνωσης Γυναικών της Ελλάδας (AWOG), γνωστή και ως η… «Μεγάλη Κυρία των Χριστουγεννιάτικων Μπαζάρ στην Αθήνα» που έλαβε χώρα στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, από τις 11π.μ.-7μ.μ.