Αυτοκτόνησε ο Mark Salling, γνωστός από τη σειρά "Glee" (φώτο)

Αυτοκτόνησε ο 35χρονος Mark Salling, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Puck στην τηλεοπτική σειρά «Glee». Ο ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα δέντρο και ο λόγος που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία ήταν η εμπλοκή του σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο Mark είχε συλληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ωστόσο σε λίγες εβδομάδες θα βρισκόταν και πάλι σε δίκη, γεγονός που δεν άντεξε.

Τον προηγούμενο Δεκέμβρη είχε κατηγορηθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τον ίδιο να ομολογεί την ενοχή του. Η ποινή που αντιμετώπιζε ήταν 20 χρόνια φυλάκιση, αλλά τελικά μειώθηκε στα τέσσερα με επτά έτη, με 20ετή αναστολή. Ο ηθοποιός με βάση το κατηγορητήριο κατείχε 50.000 φωτογραφίες και 600 βίντεο με υλικό που έδειχνε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί. Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα» ανέφερε με ανακοίνωσή της η οικογένειά του.