Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Blues Pills

Στις 24 Ιανουαρίου, οι ανερχόμενοι vintage, bluesy, hard rock, Blues Pills, θα βρίσκονται στο Gagarin, ενώ μια μέρα νωρίτερα, (23/01), θα βρεθούν στη σκηνή του Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί τους, θα δούμε τους “Τhe Big Nose Attack” και τους “SoundtrucK”.
 
Blues Pills
 
Με ήχους της vintage, bluesy και hard rock, το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τον “Blues Pills” στα μέσα του 2014, κέρδισε κοινό και κριτικούς.
Στη μέχρι στιγμής περιοδεία για την προώθηση τού δίσκου, το ένα sold-out διαδέχεται το άλλο και οι νεαροί Blues Pills ήδη θεωρούνται μαζί με τους Graveyard οι μπροστάρηδες τού vintage rock κινήματος. 
 
Το “Devil Man” EP αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας από ένα ήδη μεγάλο following κύμα που περίμενε πώς και πώς τα πρώτα δείγματα ηχογραφημένης μουσικής από αυτή την πολυπολιτισμική (Αμερική-Σουηδία-Γαλλία) μπάντα που ιδρύθηκε από 2 πρώην μέλη των φοβερών Radio Moscow. 
 
SoundtrucK
 
Με το πρώτο τους άλμπουμ, το mastering του οποίου έγινε από τον παγκόσμιο θρύλο του είδους, George Marino, και τη live εμφάνισή τους σαν opening act των Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα, έχουν ταρακουνήσει τα μουσικά δεδομένα της southern rock σκηνής στην Ελλάδα.
 
Οι SoundtrucK σχηματίστηκαν στα τέλη του 2008, όταν ο Νίκος Μελάς (φωνητικά), ο Βασίλης Παναγόπουλος (κιθάρα), ο Γιώργος Μπούνταλης (κιθάρα), ο Δημήτρης Λυκάκης (μπάσο) και ο Αλέξης Παπαλεξίου (τύμπανα) αποφάσισαν να ακολουθήσουν το μουσικό μονοπάτι του southern rock.
 
Ύστερα από πέντε πολύ δυνατά χρόνια, οι SoundtrucK ανακοίνωσαν τη νέα σύνθεσή τους. Ο Νίκος, ο Βασίλης και ο Δημήτρης ενώθηκαν με τα νέα μέλη της μπάντας, τον Γιώργο Καλαϊτζόγλου στα τύμπανα και τον Γρηγόρη Αποστολόπουλο στην κιθάρα. Το δυναμικό παίξιμο του Γιώργου και οι τεχνικές ικανότητες του Γρηγόρη, έχουν ενισχύσει την μπάντα, η οποία είναι έτοιμη για νέες, ακόμα πιο δυναμικές εμφανίσεις!
 
Τhe Big Nose Attack
 
Πρόκειται για ένα blues/rock ντουέτο, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2011. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα αδέρφια Boogieman (κιθάρα,φωνή) και Little Tonnie (τύμπανα), έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν 2 δίσκους και να ντύσουν μουσικά μια ταινία μικρού μήκους.