«Νοτούρνο – Συνταγές για Όνειρα»: Παρουσίαση στο Beverley Café Bistrot

Το βιβλίο της Isol «Νοτούρνο – Συνταγές για Όνειρα» (εκδόσεις “Μάρτης”) παρουσιάζεται σήμερα στις 17.30 στο Beverley Café Bistrot (Πλ. Ελευθερωτών 10, Χαλάνδρι).

Ο ονειρικός κόσμος του Νοτούρνο θα παρουσιαστεί μέσα από θεατρικά παιχνίδια και δράσεις υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Άννας Παπαφίγκου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα βιβλίο που φωτίζει στο σκοτάδι, μαζί του δεν θα βαρεθείς ούτε μια νύχτα!

Υπάρχουν πολλών ειδών όνειρα: όνειρα περιπετειώδη, όνειρα με γελοίες σκηνές, όνειρα όπου δεν συμβαίνει τίποτα, όνειρα μπερδεμένα, όνειρα με ανθρώπους που συνάντησες πρόσφατα, όνειρα σε ξένες γλώσσες, όνειρα που δεν θυμάσαι…
Ένα βαρετό όνειρο είναι μια χαμένη νύχτα. Αν θες να ζήσεις κάτι διαφορετικό απόψε, αυτό το βιβλίο προσφέρει μια σειρά από πιθανά όνειρα, εικόνες που θα κινήσουν τη φαντασία σου και θα σε οδηγήσουν σε πρωτόγνωρες εμπειρίες τις ώρες που κοιμάσαι.

Καλά όνειρα!

Η συγγραφέας

Η Isol γεννήθηκε το 1972 στο Μπουένος Άιρες. Σπούδασε Διδακτική της Τέχνης και στη συνέχεια ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες. Aπό το 1997 δημιουργεί βιβλία με δικά της κείμενα και εικόνες και εικονογραφεί κείμενα άλλων συγγραφέων, όπως ο Jorge Luján, η Graciela Montes και o Paul Auster. Τα βιβλία της έχουν βραβευτεί σε σημαντικούς διεθνείς διαγωνισμούς και έχουν εκδοθεί σε πολλές χώρες. Το 2013 απέσπασε το Βραβείο της Άστριντ Λίντγκρεν (ALMA), που αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση για συγγραφείς παιδικών βιβλίων.