Ποια είναι η περιουσία του Prince;

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη “μουσική” κληρονομία, ο Prince άφησε πίσω του και μια τεράστια περιουσία η οποία εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ποιοι δικαιούνται αυτή την περιουσία, είναι σίγουρο ότι όποιοι κι αν είναι αυτοί θα επωφελούνται οικονομικά από τα έσοδα των επιτυχιών του κορυφαίου μουσικού που “έφυγε” από τη ζωή μόλις στα 57 του χρόνια.

Εκτός από τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής του, στην περιουσία του Prince περιλαμβάνονται το Paisley Park στη Μινεσότα, όπου ηχογραφούσε τα τραγούδια του και διοργάνωνε πάρτι, ενώ ειδικοί αναφέρουν ότι το όνομα και η εικόνα του θα προσφέρουν σημαντικό εισόδημα, με την παραχώρηση των σχετικών αδειών.

Ωστόσο εκτός από τις γνωστές του επιτυχίες, ο καλλιτέχνης άφησε πίσω του και το ανέκδοτο μουσικό υλικό του, στο Paisley Park κάτι που μπορεί να αποφέρει στους κληρονόμους του εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα αν ο Prince έχει συντάξει την διαθήκη του. Σύμφωνα με την νομοθεσία στη Μινεσότα, στην περίπτωση που δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ο δικαιούχος της τεράστιας κληρονομιάς του είναι ο πιο στενός συγγενής, δηλαδή η αδερφή του, Τίκα Νέλσον.