Οι Πρέσβεις τραγουδούν και πάλι για τα Παιδικά Χωριά SOS!

Τενόροι και μουσικοί γίνονται για τρίτη συνεχή χρονιά Πρέσβεις διαφόρων χωρών, προκειμένου να ενισχύσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα. Με παρακαταθήκη τη μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών, το φετινό Ambassadors in Concert in Athens διοργανώνεται την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016 στις 20:00, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετέχουν Πρέσβεις και μέλη του διπλωματικού σώματος από την Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Γεωργία, Εσθονία, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Λιθουανία, Σλοβακία και Τσεχία. Μαζί τους συμμετέχουν  διακεκριμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, η σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη,  ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου και το Jazz τρίο του Τάκη Φαραζή.

 

Θα ακουστούν έργα των Schubert, Dvorak, Grieg, Lehar, Verdi, Θεοδωράκη αλλά και Jazz πινελιές των Keith Jarret, Bart Howard, Antonio Karlos Jobim και η βραδιά θα κλείσει με μία «πρωτότυπη» χορωδία, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Το σχεδιασμό του φωτισμού της βραδιάς και φέτος θα προσφέρει η διεθνούς φήμης και βραβευμένη με ΕΜΜΥ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 Ελευθερία Ντεκώ.

Την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής έχει ο καλλιτέχνης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Νίκος Τσαούσης.

Εισιτήρια για την εκδήλωση μόνο από τα γραφεία των Παιδικών Χωριών SOS, Καρ. Σερβίας 12-14 (1ος όροφος) στο τηλ. 210-3313661.  Η πώληση ξεκινάει στις 29/2/2016.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 35 ευρώ και περιλαμβάνει τη δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά την εκδήλωση.

 

Η φωτογραφία είναι από την περσινή εκδήλωση.