Melanie Griffith: Αρνείται να δει την κόρη της να πρωταγωνιστεί στο «50 αποχρώσεις του γκρι»

Μπορεί εκείνη να έγινε διάσημη στο Χόλιγουντ υποδυόμενη μια πορνοστάρ στην ταινία «Body Double» το 1984, ωστόσο, η Melanie Griffith ξεκαθαρίζει ότι δεν θα παρακολουθήσει την πολυαναμενόμενη ερωτική ταινία «Fifty Shades Of Grey» (Πενήντα αποχρώσεις του γκρι), στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη της, Dakota Johnson.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, δεν είναι μόνο η 57χρονη που νιώθει άβολα να δει την κόρη της σε ερωτικές σκηνές στη μεγάλη οθόνη, αλλά και η Dakota φοβάται ότι είναι πολύ πιθανό η ταινία να αποτελέσει μια «μεγάλη αποτυχία», η οποία «θα γκρεμίσει την καριέρα της».

«Η κόρη μου δεν θέλει να το δω και εγώ δεν νομίζω ότι είναι σωστό», φέρεται να είπε η Griffith σε φίλους της, κατά τη διάρκεια δείπνου στο δυτικό Χόλιγουντ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η 25χρονη ηθοποιός, η οποία ανησυχεί για τις γυμνές και προκλητικές σκηνές και πιστεύει ότι πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, πρωταγωνιστώντας σε αυτή την ταινία, ένα ρίσκο το οποίο ίσως την «στιγματίσει».

Πηγή: http://www.protothema.gr/