Master Of Puppets: Το βιβλίο

Οι Metallica δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία από το εξώφυλλο του νέου βιβλίου «Back To The Front» με θέμα το κλασικό τους album «Master Of Puppets». Το βιβλίο, που έχει γράψει ο Matt Taylor, θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο του 2016 και στις σελίδες του ο αναγνώστης μπορεί να πάρει όλες τις πληροφορίες για το πως φτιάχτηκε το θρυλικό album της μπάντας καθώς και για την περιοδεία «Damage Inc.» που ακολούθησε.

Ο παραγωγός Flemming Rasmussen, ο ηχολήπτης Michael Wagener, οι managers Cliff Burnstein και Peter Mensch, καθώς και μέλη του crew αλλά και μπάντες που έπαιξαν στο πλευρό των Metallica τότε, αποκαλύπτουν γνωστές και άγνωστες πτυχές εκείνης της περιόδου. Μέλη των Anthrax, Armored Saint, Faith No More, αλλά και ο Brian Tatler των Diamond Head είναι μερικοί από τους ανθρώπους που κάνουν δηλώσεις στον Taylor.

Στο «Back To The Front» μιλά και ο πατέρας του αδικοχαμένου μπασίστα των Metallica Cliff Burton, Ray Burton. Θυμίζουμε πως ο Cliff Burton έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβρη του 1986 σε δυστύχημα με το λεωφορείο του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια της «Damage Inc.» περιοδείας. Το «Back To The Front» παρουσιάζει επίσης φωτογραφικό υλικό οπαδών από εκείνη την εποχή, με την μπάντα να υπόσχεται ένα πλούσιο λεύκωμα με φωτογραφίες που ποτέ δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι ανακοινώσεις για την κυκλοφορία του «Back To The Front» θα γίνουν σύντομα. Το «Master Of Puppets» γιορτάζει τα 30 του χρόνια τον ερχόμενο Μάρτη.

Metallica_Book

Πηγή: rockyourlife