«Wake Up!»: To άλμπουμ του... Πάπα

Οι μουσικόφιλοι μπορούν να παραγγείλουν και να ακούσουν ένα από τα τραγούδια με τίτλο «Wake up! Go! Go! Forward!» στο iTunes – Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθεί ως δωρεά σε ιδρύματα που προσφέρουν βοήθεια σε μετανάστες και πρόσφυγες

Ένα ιδιαίτερο άλμπουμ, με μουσική ποπ και ροκ και πρωταγωνιστή τον… Πάπα Φραγκίσκο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η δισκογραφική εταιρεία Believe Digital.

Το άλμπουμ, το οποίο θα τιτλοφορείται «Wake Up!», θα περιλαμβάνει ποπ και ροκ μελωδίες, συνδυασμένες με αποσπάσματα από τις λειτουργίες ή τα κηρύγματα του Ποντίφικα.

Τα τραγούδια αναφέρονται σε ζητήματα που απασχολούν τον Πάπα Φραγκίσκο, όπως το περιβάλλον, η ειρήνη στον κόσμο, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

«Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε ότι η Believe θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ του ίδιου του Πάπα, το οποίο έχει εγκρίνει το Βατικανό, με τίτλο Wake Up!» έγραψε η εταιρεία στο λογαριασμό της στο Facebook.

Οι μουσικόφιλοι μπορούν να παραγγείλουν και να ακούσουν ένα από τα τραγούδια με τίτλο «Wake up! Go! Go! Forward!» στο iTunes.

Στο τραγούδι συνδυάζεται το κήρυγμα του Ποντίφικα πέρσι ενώπιον των Νοτιοκορεατών και μελωδίες από συνθεσάιζερ και ηλεκτρική κιθάρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθεί ως δωρεά σε ιδρύματα που προσφέρουν βοήθεια σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Πηγή: protothema.gr