Το νέο trailer των Brangelina για την ταινία τους «By the Sea»

Σε σκηνοθεσία και σενάριο Angelina Jolie, η ταινία διαδραματίζεται στη Γαλλία της δεκαετίας του ’70.

Η Jolie υποδύεται την Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, ο Pitt, είναι ένας Αμερικάνος συγγραφέας ο Ρόλαντ, με τον οποίο ταξιδεύουν στη χώρα για να σώσουν το γάμο τους.

Θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη ενός καφέ – μπαρ, ένα ξενοδόχο και τα κομμάτια της κατεστραμμένης σχέσης τους που δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να ξανακολλήσουν.

Αυτή είναι η υπόθεση της τρίτης σκηνοθετικής δουλειάς της Αντζελίνα Τζολί που τη βρίσκει να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπραντ Πιτ, δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο «Mr. and Mrs. Smith», εδώ σε ακόμη μια ιστορία ενός γάμου που πληγώνεται ανεπανόρθωτα από το μίσος, τα μυστικά και τις διαψευσμένες προσδοκίες.

Σύμφωνα με το protothema.gr πρόκειται για μια εξαιρετική 70ς αισθητική, αρκετούς καυγάδες που μοιάζουν σχεδόν αληθινοί και με πολύ ένταση μεταξύ του ζευγαριού, μάλλον πρόκειται για ένα ακόμα φαβορί για τα επόμενα Όσκαρ, και ίσως η πρώτη ταινία της Jolie που μάλλον χρήζει θετικής αποδοχής από τους κριτικούς.

«Είναι μια ιστορία για μια σχέση που δοκιμάζεται από την απώλεια, την αντοχή της αγάπη και τη διαδρομή προς την αποδοχή», είχε δηλώσει η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στη Μάλτα.