Ακυρώνεται εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης η παράσταση «Jesus Christ Superstar» στο Ηρώδειο

Η παράσταση «Jesus Christ Superstar», η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο, ακυρώνεται εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του παραγωγού Oli Sones, μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Guardian και αναμεταδίδει η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ο παραγωγός Oli Sones με την ομάδα των 23 συμμετεχόντων στην παράσταση, επρόκειτο να πετάξει αύριο για την Αθήνα, όπου θα ανέβαινε η παράσταση.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την ακύρωση. Ευχαριστούμε το εξαιρετικά ταλαντούχο καστ και την ομάδα μας για την δουλειά τους. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα σε καλύτερες εποχές και να δείξουμε στους θεατές το υπέροχο σόου που είχαμε ετοιμάσει για αυτούς» δήλωσε ο παραγωγός.

Το πρώτο μιούζικαλ στο οποίο συναντήθηκαν δύο από τους σημαντικότερους δημιουργούς του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου, ο Andrew Lloyd Webber («Phantom of the Opera», «Cats», «Evita») και ο Tim Rice («The Lion King», «Aladdin», «Aida»), έμεινε στην ιστορία ως το μακροβιότερο μιούζικαλ του West End, κατακτώντας εκτός από εκατομμύρια «πιστούς» σε όλο τον κόσμο και ρεκόρ εισιτηρίων.

Προτεινόμενα για εσάς