Ο διάσημος DJ Skrillex έρχεται στην Αθήνα στις 2 Μαΐου

Ο πέντε φορές υποψήφιος και τρεις φορές νικητής βραβείου Grammy, ο κατά κόσμον Sonny John Moore, έρχεται να δυναμιτίσει τη δεύτερη βραδιά του Μαΐου, με ένα δυνατό DJ set.

O Skrillex θα βρεθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά και θα περιμένει τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής στο Gazi Music Hall, το Σάββατο 2/05/2015.

O αμερικανός Skrillex (όπως είναι ευρέως γνωστός), αν και μόλις 26 χρόνων έχει καταφέρει να ανακηρυχθεί σε έναν παραγωγό φαινόμενο, ενώ θεωρείται από τους πιο περιζήτητους DJs της dance σκηνής παγκοσμίως.

O Skrillex ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός παραγωγός μόλις το 2008. Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστός μέσω διαδικτύου ως Twipz. Πλέον, ως ιδρυτής του δισκογραφικού label OWSLA ο Skrillex μοιράζει τη δημιουργικότητά του ανάμεσα στην dupstep και την electro house παράγοντας έναν υβριδικό, αποκλειστικά δικό του ήχο. O Skrillex έχει πειραματιστεί ταυτόχρονα όσο λίγοι με σπάνια μουσικά είδη όπως η post-harcore και η metalcore.

Με το άλμπουμ «Scary monsters and nice sprites» και το remix του για το «Cinema» του Benny Benassi του απέφεραν το Grammy καλύτερης dance ηχογράφησης, καλύτερου dance/electronica δίσκου και καλύτερης remix ηχογράφησης αντίστοιχα.

Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι

Προπώληση εισιτηρίων: 30 ευρώ