Το Fast & Furious 7 σπάει ρεκόρ στα ταμεία

Η τελευταία ταινία του Paul Walker, που έχασε την ζωή του σε τραγικό δυστύχημα, έχει σπάσει ρεκόρ στα ταμεία. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε η 5η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office και αναμένεται να ανέβει και ψηλότερα.

Με εισπράξεις μεγαλύτερες από 1,3 δισ. δολάρια, η 7η ταινία της δημοφιλούς σειράς, ξεπέρασε σε εισπράξεις το Frozen και κατέκτησε την 5η θέση, πίσω από την τελευταία ταινία Χάρι Πότερ.

Ωστόσο, θα βρει απέναντί της την ομάδα των υπερηρώων καθώς Οι Εκδικητές – Avengers: Age of Ultron- που επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες από αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Το Fast & Furious 7 έγινε η πρώτη που έφτασε τόσο σύντομα το ποσό του ενός δισ. δολαρίων, ξεπερνώντας το Avatar που κατείχε αυτό το ρεκόρ.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το Fast and Furious 7 θα συναντήσει έντονο ανταγωνισμό από τη συνέχεια της ταινίας, το Avengers: Age of Ultron.

Στην Ελλάδα, το Fast & Furious 7 έχει κόψει περισσότερα από 324.250 εισιτήρια, ενώ το Avengers: Age of Ultron θα αρχίσει να προβάλλεται από την Πέμπτη.