Δεν υπάρχει θέμα καρατόμησής μου

Απόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση υπαγωγής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης δηλώνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Γιάννης Πανούσης, με δεδομένο ότι την πρόταση αυτή την είχε κάνει ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια και είχε βρει την θετική ανταπόκριση αρκετών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο καρατόμησής του από την ηγεσία του Υπουργείου, λόγω των δύο τελευταίων γεγονότων που έλαβαν χώρα, όπως η παρουσία ομάδας αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής και η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο, ο κ. Πανούσης αρνήθηκε την ευθύνη αυτών, ανέδειξε τις αγαστές σχέσεις που διατηρεί με τον Πρωθυπουργό, και υπέδειξε ως «ταραχοποιούς» και υπεύθυνους δημιουργίας προβλημάτων στην κυβέρνηση… «Άλλους».

«Είναι δική μου πρόταση. Να κάνω πρόταση για να καρατομηθώ; Την έχω γράψει εδώ και χρόνια. Δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά με τη λειτουργικότητα των πραγμάτων. Όταν το πρωτοείπα στη Βουλή, σηκώθηκε ο Μανώλης Γλέζος και είπε συμφωνώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων στο lamiastar, ο κ. Πανούσης.