Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: «Όταν εμείς πλακωνόμασταν για τα μέλη, αυτός συζητούσε να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη»

Καταγγελτικός εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), λίγο πριν τη δεύτερη ημέρα συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Όταν εμείς πλακωνόμασταν για να αποφασίζουν τα μέλη, ο Στεφανος Κασελακης μιλούσε με τον Μητσοτάκη για να γίνει Υπουργός», φέρεται να είπε ο κ. Σπίρτζης στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ, που συνεδριάζει και αυτή για δεύτερη ημέρα, στον απόηχο των καταιγιστικών εξελίξεων.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Σπίρτζης εγκάλεσε τον κ. Κασσελάκη για «οργανωτικό χάος» και τη «δημοσκοπική κατάρρευση του κόμματος», λέγοντας πως «ας συνεχίσει να προκαλεί εσωστρέφεια».

Με δεδομένο ότι όλα άρχισαν από την πρόθεση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να καταθέσει ένα ερωτηματολόγιο με ταυτοτικού χαρακτήρα θέματα, ο κ. Σπιρτζης ανέφερε σήμερα πως «μετά την ενημέρωση που μας έκανε ο Γιώργος Βασιλειαδης, είναι προφανές ότι δεν ήταν ενήμερος για την ανάρτηση του ερωτηματολογίου -παρότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος- γεγονός που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο ο πρόεδρος απαξιώνει τους πάντες και λειτουργεί παντελώς μόνος του».