Μπουκάλια νερό και καφέδες κατά Ανδρουλάκη στο Πολυτεχνείο

Μπουκάλια νερό και καφέδες πέταξαν άτομα που βρίσκονταν στο χώρο του Πολυτεχνείου κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο για καταθέσει στεφάνι τιμώντας της 50η επέτειο από την εξέγερση του φοιτητών κατά της χούντας.

Μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ άνοιξαν ομπρέλες για να προστατεύσουν τον κ. Ανδρουλάκη ο οποίος έμεινε ελάχιστα στο χώρο και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να πάρουν έκταση τα επεισόδια.

«Η εξέγερση των φοιτητών τον Νοέμβριο του ’73 αποτελεί μία από τις πιο ένδοξες στιγμές της νεότερης πολιτικής ιστορίας της πατρίδας μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά την κατάθεση στεφάνου και πρόσθεσε πως με τη σημερινή επέτειο «τιμούμε όσους θυσιάστηκαν, όσους αγωνίστηκαν, όσους είχαν το σθένος να αντιμετωπίσουν τη δικτατορία».

«Σήμερα, έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Για μία ποιοτική δημοκρατία. Για λιγότερες ανισότητες. Για περισσότερες ευκαιρίες στις νεότερες γενιές. Για ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να οικοδομήσουμε μία δίκαιη, ανθεκτική, ισχυρή κοινωνία για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.