Παύλος Πολάκης: Επίθεση στον Θοδωρή Δρίτσα - Προσκύνησες στον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας

Επίθεση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, για όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο βουλευτής, Παύλος Πολάκης, όπως έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα με τους Στέλιο ΚούλογλουΝίκο ΦίληΠάνο ΣκουρλέτηΕυκλείδη Τσακαλώτο, όλους όσοι, δηλαδή, έχουν επικρίνει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει για τον Θοδωρή Δρίτσα ότι «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας» υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής «εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα».

«Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)» προσθέτει ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

polakis-dritsas-anartisi

Το κείμενο του Παύλου Πολάκη

 

«Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΙ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής).

Τι είπε ο Θοδωρής Δρίτσας

Την άποψή του οτι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης» επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέμετα όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικενύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα» είπε αρχικά ο κ. Δρίτσας.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Δρίτσας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαιώμα να δοκιμαστεί στον χρόνο». Όπως είπε «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».

«Όταν ο υποψήφιος πρέοδρος δεν εκθέτει, εκτός από τα ζητήματα τα δικαιωματικά, καμία προγραμματική άποψη και δεν δεσμεύεται για τίποτα εκτός από το “δεν θα σας προδώσω” αλλά σε τι; Σε τίποτα που δεν είχε δεσμευτεί. Και μετά αποδεικνύεται ότι έχει θέσεις που είναι ξένες προς την παράδοση της αριστεράς, αυτό δεν είναι διχασμός και παραλογισμός;» αναρωτήθηκε ο κ. Δρίτσας.

Κατά τον ίδιο «αυτό το παράλογο που διαμορφώνεται στην ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά πρέπει να βρεί μια κάθαρση όπως στην αρχαία ελληνική τραγωδία».

Όπως υποστήριξε, τέλος, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει το δικό του κόμμα, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήθελε να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ, το υπερβολικά μεγαλόψυχο κόμμα, έπρεπε να μπει στον ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσει και όχι να προχωρήσει στο ιστορικό ατόπημα, το πρωτοφανές παγκοσμίως να ζητήσει να εκλεγεί πρόεδρος».