Μαρινάκης για Κασσελάκη: «Επιστρέφοντας στην Ελλάδα να πληροφορηθεί όσα πέτυχε η χώρα τα τελευταία 4 χρόνια»

Με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απάντησε στο σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη για την ανάκτηση από την Ελλάδα της επενδυτικής βαθμίδας κάνοντας λόγο για άλλη μια «πολάκεια» ανακοίνωση προσπαθώντας να υποβαθμίσει μια ακόμα εξαιρετικά σημαντική επιτυχία της χώρας μας.

Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης προτρέπει τον κ.Κασσελάκη επιστρέφοντας στην Ελλάδα να πληροφορηθεί όσα έχει πετύχει η χώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέσα σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων, αλλεπάλληλων κρίσεων.

Η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέφανος Κασσελάκης, που πριν από λίγες εβδομάδες δήλωνε «ότι ξέρει καλύτερα χρηματοοικονομικά και το επιχειρείν», εξέδωσε χθες άλλη μια «πολάκεια» ανακοίνωση προσπαθώντας να υποβαθμίσει μια ακόμα εξαιρετικά σημαντική επιτυχία της χώρας μας.

Για να βρει «γρηγορότερα ο ΣΥΡΙΖΑ» -αλλά και ο ίδιος «το βηματισμό του», όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, καλό θα είναι επιστρέφοντας στην Ελλάδα να πληροφορηθεί ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέσα σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων, αλλεπάλληλων κρίσεων, η χώρα μας είναι:

  • πρώτη σε ρυθμό μείωσης της ανεργίας με τη δημιουργία πάνω από 400.000 νέων θέσεων εργασίας,
  • σταθερά στις πρώτες θέσεις σε ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωζώνη, εδώ και πολλά τρίμηνα,
  • πρωταθλήτρια σε ρυθμό μείωσης του χρέους της ως προς το ΑΕΠ, ενώ,
  • Πέτυχε ρεκόρ άμεσων επενδύσεων.

Καλό θα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να συνεχίσουν να στέκονται μικρόψυχα απέναντι σε κάθε θετική είδηση και επιτυχία για τη χώρα, να κάνουν την αυτοκριτική τους για όσες τυχοδιωκτικές ενέργειες της δικής τους διακυβέρνησης οδήγησαν σε μια οδυνηρή παράταση της κρίσης για την ελληνική οικονομία.

Η Ελλάδα, μέσα στην πιο δύσκολη διεθνή συγκυρία, ανακτά με γρήγορα βήματα τη χαμένη της αξιοπιστία και δυναμώνει κάθε μέρα την οικονομία της. Στόχος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης είναι όλες αυτές τις επιτυχίες να τις αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο προς όφελος των πολιτών, αυξάνοντας το διαθέσιμο εισόδημα τους για να αντιμετωπίσουμε έτσι με μόνιμο τρόπο τις συνέπειες των κρίσεων.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας από την Ελλάδα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση με ανάρτησή του αναφέροντας πως Η επενδυτική βαθμίδα «πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών».