Συγκίνηση, κλάματα χαράς και αγκαλιές - Ο Κυριάκος, η Μαρέβα και τα παιδιά τους μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Η μεγάλη, ιστορική νίκη της ΝΔ και η αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα σχηματίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξελέγη για δεύτερη τετραετία πρωθυπουργός προκάλεσε ενθουσιασμό σε στελέχη και ψηφοφόρους του κόμματος.

Τα exit poll τα οποία επιβεβαιώθηκαν και από την εκτίμηση τελικού αποτελέσματος από την Singular Logic, έφεραν κύματα ενθουσιασμού στους ψηφοφόρους της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

Από νωρίς στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς κατέφθασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του ΜΑρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνο.

Μόλις βγήκε η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που διασφαλίζει μια άνετη αυτοδυναμία για τη ΝΔ, η οικογένεια του πρωθυπουργού έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Οι κόρες του Σοφία και Δάφνη χαμογελούσαν πλατιά, ενώ ο γιος του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ξέσπασε σε κλάματα από συγκίνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να τους αγκαλιάσει όλους μαζί, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος. Τις σκηνές απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Με δάκρυα χαράς υποδέχθηκαν το εκλογικό αποτέλεσμα η Μαρέβα Μητσοτάκη και τα παιδιά τους Σοφία, Δάφνη και Κωνσταντίνος -Φωτογραφία: Intimenews/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διάπλατο χαμόγελο στην Πειραιώς -Φωτογραφία: Intimenews/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 Μια αγκαλιά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην οικογένειά του -Φωτογραφία: Intimenews/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η οικογένεια Μητσοτάκη αγκαλιάζεται με συγκίνηση -Φωτογραφία: Intimenews/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ