Σπυρόπουλος: «Στόχος το ΠΑΣΟΚ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου»

Στην ενίσχυση των ποσοστών του στη δεύτερη κάλπη της 25ης Ιουνίου ελπίζει το ΠΑΣΟΚ, μετά το διψήφιο ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Έχουμε ανεβάσει 50% τις δυνάμεις μας και σε απολυτό αριθμό, πάνω από 200.000 ήρθαν και εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαστε εδώ ως πρωταγωνιστές στο πολιτικό σκηνικό. Έχουμε κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ζωή του τόπου και να αποτελέσει έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ», σχολίασε ακόμη ο κ. Σπυρόπουλος.

«Τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε. Ο κ. Τσίπρας ήταν ο καλύτερος χορηγός του», είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφερόμενος σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε πως «αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση».