Μπακογιάννη για κυβέρνηση ειδικού σκοπού: «Ο Τσίπρας είναι χρυσός χορηγός του Μητσοτάκη»

Ως «χρυσό χορηγό» του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων της ΝΔ, σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, με στόχο την «κάθαρση» στις υποκλοπές, επισήμανε με νόημα: «Η σημερινή δήλωση του κ. Τσίπρα είναι χρυσή χορηγία στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι χρυσός χορηγός ο κ. Τσίπρας. Και είναι χρυσός χορηγός, διότι οι Έλληνες δεν είναι κορόιδα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία και για την καρέκλα και δεν ενδιαφέρεται για τα ουσιαστικά προβλήματα που έχει ο ελληνικός λαός».

«Και έχει προβλήματα, στα οποία αναφέρεται η Νέα Δημοκρατία συνεχώς στο πρόγραμμά μας, κάνοντας την αυτοκριτική μας, βλέποντας τα λάθη μας, τις αδυναμίες μας, αλλά εν πάση περιπτώσει παρουσιάζοντας ένα προγραμματικό πλαίσιο προοπτικής και σταθερότητας για τη χώρα», κατέληξε η κυρία Μπακογιάννη.