Μητσοτάκης από Ληξούρι: Σήμερα υπάρχει μόνο μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης

«Οι πολίτες θυμούνται πολύ καλά τι έλεγε στο παρελθόν και τι έκανε τελικά», δήλωσε από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολίτες στο Ληξούρι, τόνισε: «Σας μίλησα για τα σχέδιά μας για το μέλλον, γιατί θέλω αυτή η προεκλογική εκστρατεία να είναι μια εκστρατεία στην οποία θα μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει να έρθω σε καμία αντιπαράθεση με τους κομματικούς μας αντιπάλους, όλοι κρίνονται. Ο κ. Τσίπρας κατέθεσε χθες το πρόγραμμά του, οι πολίτες θυμούνται πολύ καλά τι έλεγε στο παρελθόν και τι έκανε τελικά. Εμείς θέλουμε να κριθούμε για αυτά τα οποία κάναμε αυτή την τετραετία».

Μητσοτάκης: «Είμαι υπερήφανος γιατί κρατήσαμε τη χώρα ασφαλή»

Και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Αυτή την τετραετία μάς έτυχαν πολλά. Και σίγουρα κι εγώ όταν εκλέχθηκα πρωθυπουργός της χώρας δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη διάρκεια της θητείας μου θα έπρεπε να αντιμετωπίσω μια πανδημία, μια μεταναστευτική εισβολή, έναν πόλεμο στην Ουκρανία, μια εισαγόμενη κρίση ακρίβειας. Μας έτυχαν πολλά. Είμαι όμως υπερήφανος γιατί κρατήσαμε τη χώρα ασφαλή, το τιμόνι της χώρας σταθερό, και η Ελλάδα είναι σήμερα σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήταν το 2019».

«Σήμερα υπάρχει μόνο μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης»

«Το δίλημμα σε αυτή την κάλπη που έρχεται είναι πολύ απλό: Αν θα συνεχίσουμε στον δρόμο της προκοπής, στον δρόμο της περαιτέρω περικοπής των φόρων, της αύξησης των συντάξεων, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, ή θα γυρίσουμε πίσω σε μια εποχή υπερφορολόγησης και δανεικών που κάποια στιγμή τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα κληθούν να πληρώσουν».

«Σήμερα υπάρχει μόνο μία καθαρή πρόταση διακυβέρνησης: η Νέα Δημοκρατία ισχυρή και νικήτρια στις εκλογές της 21ης Μαΐου», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά είναι το Αργοστόλι.

Εικόνες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ληξούρι:

 

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ληξούρι

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ληξούρι

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ληξούρι

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ληξούρι