Μητσοτάκης από Ξάνθη: «Ισχυρή εντολή για δεύτερη φορά στην προκοπή» (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί ομιλία σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης – Στέγη Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης «Κωνσταντίνος Μπένης».

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, επίσκεψη σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου νωρίτερα επισκέφτηκε την Καβάλα και στη συνέχεια το εργοστάσιο Sunlight στην Ξάνθη.

Μητσοτάκης: Εμείς γεμίζουμε τις αίθουσες, όχι σαν τον Τσίπρα στα Χανιά»
Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην γεμάτη αίθουσα με μία… μπηχτή στον Αλέξη Τσίπρα.

«Εμείς δεν έχουμε δυσκολία να γεμίζουμε τέτοιες αίθουσες και να ξεπερνούμε δυσκολίες. Ο Τσίπρας πήγε να μιλήσει στα Χανιά στην ίδια πλατεία με εμένα. Ηταν να μιλήσει στις 19:00 και μίλησε στις 20:30 γιατί δεν γέμιζε την πλατεία. Εμείς τέτοια προβλήματα δεν έχουμε» είπε.

«Τέσσερα χρόνια τώρα θεμελιώνουμε την χώρα που θέλουμε. Εχουμε χτίσει τους πρώτους ορόφους και προσπαθούμε να ολοκληρωθεί αυτή η αναγέννηση που θέλουμε για να κατακτήσει η Ελλάδα την θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό λέμε «ναι» σε μια δεύτερη ισχυρή εντολή στην προκοπή και «όχι» στο «δεύτερη φορά στη συμφορά». ξεκίνησε να λέει στην ομιλία του.

Ο πρωθυπουργός τόνισε για άλλη μία φορά πως ο φράχτης θα υψωθεί παρά τα εμπόδια που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πέρα από το μεταναστευτικό, στάθηκε και στο λιμενικό, αλλά και στις Ενοπλες Δυνάμεις, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα Rafale που αποκτήθηκαν και τις φρεγάτες Behlara που είναι υπό κατασκευή (αναμένονται από το 2025).

«Η στρατηγική συμμαχία μας με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία είναι ιδιαίτερης σημασίας ακόμη και για την Θράκη» σημείωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως η χώρα έχει ξεκινήσει θαλάσσιες έρευνες για τον «φυσικό μας πλούτο».

Δείτε live την ομιλία του πρωθυπουργού: