Προσγειώθηκε στη Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεία πολυπληθούς κυβερνητικού κλιμακίου

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει στην Κρητη πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο που αποτελείται από υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς υπουργείων.

Μπορεί από χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα καταθέσουν πρόταση μομφής και ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ανέβει στο βήμα της Βουλής προανάγγελοντας αποκαλύψεις στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, ωστόσο, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Κρήτη, σε περιοδεία. Η απάντησή του στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται από την Κρήτη.

Οι σταθμοί του Πρωθυπουργού στην Κρητη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Ηράκλειο λίγο πριν τις 10:00 το πρωί.


Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Ηράκλειο λίγο πριν τις 10:00 το πρωί

Πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού είναι το εργοτάξιο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι. Στις 13:00 θα παραστεί στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Σχεδίου για την Κρήτη, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου, ενώ στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΔ.

Την Πέμπτη 26/1, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης και στις 10:30 π.μ. θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”.