Χατζηδάκης για υποκλοπές: Δεν πιστεύω ότι παρακολουθούσαν εμένα ή τη γυναίκα μου

Για το ζήτημα των υποκλοπών μίλησε σήμερα σε συνέντευξή του ο Κωστής Χατζηδάκης.

«Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρξει πέραν των θεσμικών παρεμβάσεων που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, και θα προχωρήσουν και αυτή τη βδομάδα σε σχέση με αυτά τα λογισμικά που κυκλοφορούν, θα πρέπει να υπάρξει μία γρήγορη, σφαιρική, ολιστική και αποτελεσματική διερεύνηση από τη δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να πάμε με τους συνήθεις ρυθμούς, δεν έχει νόημα να σέρνεται η δικαιοσύνη και να αποφανθεί το 2028 ή το 2030» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο MEGA.

«Δηλητηριάζεται ο δημόσιος βίος με όλο αυτό. Και πρέπει να κληθούν όλοι αυτοί που διατείνονται ότι έχουν στοιχεία, να τα προσκομίσουν».

«Για παράδειγμα, ο κ. Βαξεβάνης πήγε την προηγούμενη βδομάδα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δεν του έδωσε κανένα στοιχείο, ενώ λέει ότι έχει αποδείξεις.

Η δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργήσει άμεσα, να καλέσει όσους πρέπει να κληθούν και να υπάρξει μία διερεύνηση όπως θα γινόταν σε κάθε κράτος δικαίου. Θα πρέπει το θέμα να ξεκαθαριστεί. Η χώρα έχει μία τεράστια πρόοδο κατά την άποψή μου, και κατά την άποψη των πολιτών που συνεχίζουν να στηρίζουν την ΝΔ τα τελευταία 3,5 χρόνια, και δεν μπορεί αυτή η πρόοδος να πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων. Δεν μπορεί η χώρα να μείνει στον βάλτο, ενώ είχε χαράξει μία ευρωπαϊκή πορεία», σημείωσε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Χατζηδάκης: Δεν πιστεύω ότι παρακολουθείτο το τηλέφωνό μου

Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην εκπομπή τόνισε πως δεν πιστεύει ότι ήταν στόχος παρακολούθηση, ούτε και η σύζυγός του, όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα πόσω μάλλον από τον Πρωθυπουργό. «Μη το παίρνετε ως δεδομένο. Εγώ δεν πιστεύω ότι παρακολουθείτο το τηλέφωνό μου -ούτε της συζύγου μου- και ιδιαίτερα δεν πιστεύω καθόλου από τον Πρωθυπουργό».