ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνονται σε λίγες ημέρες οι τομεάρχες - Την επόμενη Κυριακή συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για τους νέους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύκλος επαφών του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλου φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να αναμένεται η γνωστοποίηση των σχετικών αποφάσεων. Η επεξεργασία των βιογραφικών -όπως αναφέρει δημοσίευμα του Kathimerini.gr περισσότερα από 500-, που έφτασαν στα γραφεία του κόμματος σε ανταπόκριση της σχετικής ανοιχτής πρόσκλησης που απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει ολοκληρωθεί.

Στη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για μια πολύ δυνατή ομάδα που διαμορφώνεται καθώς στο προσκλητήριο ανταποκρίθηκαν άνθρωποι με προσόντα και χωρίς να προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα. Στη πλειοψηφία πρόκειται για επιτυχημένους στον τομέα τους, κυρίως νέους επιστήμονες και επαγγελματίες. Από την επεξεργασία που έχει γίνει, ολοκληρώνεται το νέο σχήμα των γραμματέων και αναπληρωτών ανά τομέα πολιτικής και γίνεται λόγος για ένα πολλά υποσχόμενο μείγμα νέων ανθρώπων με διάθεση να προσφέρουν στην πολιτική και έμπειρων στελεχών που θα συμβάλουν στην παραγωγή πολιτικής.

Την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η επιτροπή ψηφοδελτίων ολοκληρώνει το έργο της και για τις προτάσεις της όσον αφορά τα ψηφοδέλτια και θα ενημερωθεί ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας μένει ανοιχτό και η σύνθεσή του, που θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο του κόμματος, θα οριστικοποιηθεί λίγο πριν από τις εκλογές.